Financiële planning

Het is van groot belang uw bedrijf in al haar facetten te kennen. Of het nu gaat om de verwerking van de loonadministratie, financiële administratie, belastingaangifte, het opstellen van jaarrekeningen en -verslagen of het geven van organisatieadviezen. Het voordeel van deze persoonlijke relatie is dat we hierdoor ook tijdig kunnen inspelen op de mogelijkheden die er voor u persoonlijk en zakelijk zijn op het gebied van estate planning, investeringen en financieringen. Daarnaast verrichten we bijzondere onderzoeken en analyseren bedrijfsprocessen. Lees meer »

Overnamebegeleiding

Wij kunnen u adviseren bij de verkoop en overname van ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf in alle sectoren. Ook bij het toe- en uittreden van vennoten zijn wij graag uw adviseur en procesbegeleider. Lees meer »

Klachtenregeling

Ons kantoor hecht veel waarde aan tevreden klanten en werknemers. Wij werken daarom steeds aan de kwaliteit van onze diensten. Mocht u desondanks ontevreden zijn over een van onze medewerkers, over onze dienstverlening of wat voor aspect van onze organisatie dan ook, dan nodigen we u uit om ons dat zo snel mogelijk te laten weten. Dit kan zonder gevaar voor uw rechtspositie. Uw opmerkingen nemen wij zeer serieus en waar wenselijk zoeken we met u naar een passende oplossing.

Omdat wij uw klacht serieus nemen, hebben wij hiervoor een klachtenprocedure opgesteld.  Lees meer »